Een must read voor elke vrouw

 

Als je als vrouw één boek over seksualiteit zou moeten lezen, kies dan Seksuele geheimen van de vrouw.

Van je moeder heb je waarschijnlijk geleerd dat seks oppassen geblazen is (als ze überhaupt iets heeft verteld over seks). De angst voor een ongewenste zwangerschap, seksueel overdraagbare beestjes en ‘foute mannen’ is wat je als meisje en vrouw vooral hoort.

 

Wat je niet leert van je moeder

Maar wie leert je dat seks een bron van energie is? Dat je door seks te hebben niet moe wordt, maar juist gaat blaken van gezondheid, gaat stralen van energie? Dat het je zelfs uit een emotionele of energetische dip kan halen.

De taoïsten wisten dit 5000 jaar geleden al. Daarom vonden zij seks net zo belangrijk als eten, drinken en ademhalen. Waar voedsel, vocht en zuurstof essentieel zijn om te kunnen leven, is seks dat dus ook.

Als je moeder je dat nou veel eerder had verteld… ?

Maar ja, dat wist zij natuurlijk ook niet.

 

Seks is een bron van energie, van gezondheid en kracht

En natuurlijk een bron van genot, lust en orgasmes. Laten we dat vooral niet overslaan.

Als je nou denkt: waar heeft ze het over, lees dan helemaal Seksuele geheimen van de vrouw.

De taoïstische meester Mantak Chia en de westerse arts Rachel Abrams nemen bij de hand langs de theorieën van de taoïsten over de relatie tussen jouw seksuele gezondheid en je algehele gezondheid.

 

Praktische handleiding

Het boek staat vol met praktische oefeningen om jouw seksuele genot te ontdekken, te versterken, te verlengen en uit te breiden.

Je krijgt meer lust, meer plezier, meer energie – en meer orgasmen. Want hoe je tot een orgasme komt, staat in dit boek helder uitgelegd.

Wat is er fijner dan door seks te hebben meer energie te krijgen, meer zelfvertrouwen en beter voor jezelf én anderen te kunnen zorgen? En dan ook nog te genieten van het moment.

 

Meer zin in seks

Plus: die seksuele energie maakt dat je ook weer meer zin krijgt in seks.

Je kunt de oefeningen in je eentje doen of je nou wel of niet een relatie hebt.

Met het risico dat je mijn begeleiding niet meer nodig hebt, is dit een waardige eerste boekentip uit de reeks boeken over seks.

 

Seksuele geheimen van de vrouw – een must read voor iedere vrouw

Mantak Chia schreef ook de volgende boeken:

 

Meer boeken over vrouwen? Kijk hier