Boeken over seks

Tantra seks en taoïsme

Boeken over tantra seks en taoïsme

De meningen over tantra zijn verdeeld. Dit lijkt vooral samen te hangen met een ontbreken van kennis of een kleuring door de media. Tantra is een oude Indiase levenswijze, voortgekomen uit het taoïsme, waar seks werd beschouwd als een belangrijke bron voor energie. Op voorwaarde dat seks aandachtig werd bedreven, vanuit verbinding met je partner. Seks volgens het taoïsme en tantra draait om die verbinding. De beste boeken over deze meer spirituele benadering van seks zijn hier te vinden. 

Boeken over tantra en seksuele energie

Stellen zoeken vaak naar boeken over tantra. Dat is niet zo gek, als je bedenkt dat in het Westen seks vaak niet over seksuele energie gaat. Terwijl veel stellen dat wel zouden willen.

Seks waarbij er tussen jullie intimiteit is, dat het voelt of je in een hogere sfeer komt. Dat je een half uur ademloos in elkaars ogen kan kijken, en dat een warm gevoel door je lichaam stroomt.

Tantra gaat over veel meer dan seks en over meer dan elkaar aankijken natuurlijk. Maar door de media-aandacht lijkt het wel een manier om betere seks te hebben. Om seks te hebben volgens de wijze van het taoïsme en de tantra is oefening in ieder geval wel nodig.

Het zijn geen trucjes om betere seks te hebben. Maar het kan wel zorgen dat je je door tantra seksueel completer voelt en met meer zelfvertrouwen liefdevolle seks hebt met jezelf of je partner. Ja, ook met jezelf. Tenslotte zit in elk individu mannelijke en vrouwelijke energie, volgens de Chineze wijsheid van yin en yang. 

 

Beste boeken over taoïsme en tantra

De boeken zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in seksuele energie. Daarvoor hoef je niet een stel te zijn, ook als single is het goed en gezond om seks te hebben. Dus ben je op zoek naar informatie over tantrische massage, verbinding met je partner, of wil je meer lezen over seksuele energie, praktische tantra oefeningen, dan zit je goed op deze pagina.

 

Vind je boek over seks op deze website

Op deze pagina vind je de boeken die passen bij je interesse handig op een rijtje, zodat je altijd een boek naar jouw smaak vindt. Voor jullie samen of jou alleen. Genoeg boeken over tantrische seks die je kunt gebruiken om jouw (seks)leven nog mooier te maken.

Mocht je toch nog een boek missen, laat het dan weten via de contactpagina.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek dan in de catalogus van Bol.com, met 23.000 boeken over seksualiteit.

Boeken over seks.nl

De beste boeken over seks

 

Suggesties? Vragen?

Over dr. Erna Beers

Privacy verklaring